Staking De Lijn - Diverse De Lijn (en pachters) bussen te Leuven (3 augustus : In heel vlaanderen hinder, maar steeds meer bussen en trams rijden uit.

Bij openbaarvervoermaatschappij de lijn is er in heel vlaanderen. De vakbonden bij de lijn hebben beslist om hun acties voort te zetten. In heel vlaanderen hinder, maar steeds meer bussen en trams rijden uit. De vakbonden bij de lijn hadden een staking aangekondigd voor maandag 19 april, maar door een constructief overleg tussen vakbonden en de . Dat is het gevolg van een vakbondsactie, de socialistische vakbond organiseert een nationale .

Het busverkeer zal in limburg op maandag 19 april zo goed als zeker . Pelt - De leuningen zijn losgeraakt - Internetgazet
Pelt - De leuningen zijn losgeraakt - Internetgazet from www.internetgazet.be
De vakbonden bij de lijn hebben beslist om hun acties voort te zetten. De vakbonden bij de lijn hadden een staking aangekondigd voor maandag 19 april, maar door een constructief overleg tussen vakbonden en de . Mensen wachten op een bus tijdens een staking bij de lijn in oktober. In heel vlaanderen hinder, maar steeds meer bussen en trams rijden uit. Mensen die van plan waren om vrijdag naar de wegrit van de junioren. Daardoor rijden er een pak minder bussen dan normaal. Dat is het gevolg van een vakbondsactie, de socialistische vakbond organiseert een nationale . "onze mensen krijgen geen respect".

Het busverkeer zal in limburg op maandag 19 april zo goed als zeker .

Mensen die van plan waren om vrijdag naar de wegrit van de junioren. Mensen wachten op een bus tijdens een staking bij de lijn in oktober. Daardoor rijden er een pak minder bussen dan normaal. De vakbonden bij de lijn hadden een staking aangekondigd voor maandag 19 april, maar door een constructief overleg tussen vakbonden en de . De stakingsactie bij de lijn leidt zondagmorgen slechts tot minimale hinder. In heel vlaanderen hinder, maar steeds meer bussen en trams rijden uit. Maandag staking bij de lijn in limburg: De vakbonden bij de lijn hebben beslist om hun acties voort te zetten. Bij openbaarvervoermaatschappij de lijn is er in heel vlaanderen. "onze mensen krijgen geen respect". Op 24 september 2021 rijdt je bus of tram mogelijk niet. Het busverkeer zal in limburg op maandag 19 april zo goed als zeker . Dat is het gevolg van een vakbondsactie, de socialistische vakbond organiseert een nationale .

Mensen die van plan waren om vrijdag naar de wegrit van de junioren. Mensen wachten op een bus tijdens een staking bij de lijn in oktober. Bij openbaarvervoermaatschappij de lijn is er in heel vlaanderen. Het busverkeer zal in limburg op maandag 19 april zo goed als zeker . Dat zegt jo van der herten van de christelijke bond acv openbare .

Dat is het gevolg van een vakbondsactie, de socialistische vakbond organiseert een nationale . Houthalen-Helchteren - Iftar-bijeenkomst in De Roepsteen
Houthalen-Helchteren - Iftar-bijeenkomst in De Roepsteen from www.internetgazet.be
"onze mensen krijgen geen respect". Bij openbaarvervoermaatschappij de lijn is er in heel vlaanderen. Dat is het gevolg van een vakbondsactie, de socialistische vakbond organiseert een nationale . De vakbonden bij de lijn hadden een staking aangekondigd voor maandag 19 april, maar door een constructief overleg tussen vakbonden en de . Daardoor rijden er een pak minder bussen dan normaal. De vakbonden bij de lijn hebben beslist om hun acties voort te zetten. Dat zegt jo van der herten van de christelijke bond acv openbare . Het busverkeer zal in limburg op maandag 19 april zo goed als zeker .

Dat is het gevolg van een vakbondsactie, de socialistische vakbond organiseert een nationale .

Daardoor rijden er een pak minder bussen dan normaal. De vakbonden bij de lijn hadden een staking aangekondigd voor maandag 19 april, maar door een constructief overleg tussen vakbonden en de . Mensen wachten op een bus tijdens een staking bij de lijn in oktober. De stakingsactie bij de lijn leidt zondagmorgen slechts tot minimale hinder. Mensen die van plan waren om vrijdag naar de wegrit van de junioren. De vakbonden bij de lijn hebben beslist om hun acties voort te zetten. In heel vlaanderen hinder, maar steeds meer bussen en trams rijden uit. Dat zegt jo van der herten van de christelijke bond acv openbare . Het busverkeer zal in limburg op maandag 19 april zo goed als zeker . Op 24 september 2021 rijdt je bus of tram mogelijk niet. Dat is het gevolg van een vakbondsactie, de socialistische vakbond organiseert een nationale . "onze mensen krijgen geen respect". Bij openbaarvervoermaatschappij de lijn is er in heel vlaanderen.

De vakbonden bij de lijn hebben beslist om hun acties voort te zetten. Bij openbaarvervoermaatschappij de lijn is er in heel vlaanderen. Mensen die van plan waren om vrijdag naar de wegrit van de junioren. Maandag staking bij de lijn in limburg: Dat zegt jo van der herten van de christelijke bond acv openbare .

Mensen wachten op een bus tijdens een staking bij de lijn in oktober. Ook vandaag hinder door staking bij De Lijn Vlaams-Brabant
Ook vandaag hinder door staking bij De Lijn Vlaams-Brabant from www.ringtv.be
Mensen wachten op een bus tijdens een staking bij de lijn in oktober. Daardoor rijden er een pak minder bussen dan normaal. Dat zegt jo van der herten van de christelijke bond acv openbare . Het busverkeer zal in limburg op maandag 19 april zo goed als zeker . Mensen die van plan waren om vrijdag naar de wegrit van de junioren. Dat is het gevolg van een vakbondsactie, de socialistische vakbond organiseert een nationale . Bij openbaarvervoermaatschappij de lijn is er in heel vlaanderen. "onze mensen krijgen geen respect".

Op 24 september 2021 rijdt je bus of tram mogelijk niet.

Daardoor rijden er een pak minder bussen dan normaal. "onze mensen krijgen geen respect". Dat zegt jo van der herten van de christelijke bond acv openbare . Mensen wachten op een bus tijdens een staking bij de lijn in oktober. Op 24 september 2021 rijdt je bus of tram mogelijk niet. Bij openbaarvervoermaatschappij de lijn is er in heel vlaanderen. De vakbonden bij de lijn hebben beslist om hun acties voort te zetten. Dat is het gevolg van een vakbondsactie, de socialistische vakbond organiseert een nationale . Het busverkeer zal in limburg op maandag 19 april zo goed als zeker . In heel vlaanderen hinder, maar steeds meer bussen en trams rijden uit. De vakbonden bij de lijn hadden een staking aangekondigd voor maandag 19 april, maar door een constructief overleg tussen vakbonden en de . De stakingsactie bij de lijn leidt zondagmorgen slechts tot minimale hinder. Mensen die van plan waren om vrijdag naar de wegrit van de junioren.

Staking De Lijn - Diverse De Lijn (en pachters) bussen te Leuven (3 augustus : In heel vlaanderen hinder, maar steeds meer bussen en trams rijden uit.. Dat is het gevolg van een vakbondsactie, de socialistische vakbond organiseert een nationale . Mensen die van plan waren om vrijdag naar de wegrit van de junioren. Maandag staking bij de lijn in limburg: "onze mensen krijgen geen respect". Op 24 september 2021 rijdt je bus of tram mogelijk niet.